(Inter)nationaal Partner programma

Simagine werkt INTERNATIONAAL samen met Leapest als sales- en distributie platform. Leapest heeft wereldwijd een ijzersterk partner netwerk van consultants en opleiders die onder licentie gebruik kunnen maken van ons portfolio. Zo kunnen we ons portfolio, dat in meerdere talen beschikbaar is, over de gehele wereld vermarkten en distribueren.

Een Consulting/Opleidings-partner kan voor één of meerdere simulaties een licentieovereenkomst afsluiten. Deze simulaties kunnen onder licentie (en met eigen trainers) worden ingezet in veranderprogramma's en opleidingen die de partner uitvoert bij haar klanten. Simagine ondersteunt en adviseert partners met het inpassen van de simulaties in veranderprogramma's en opleidingen.

Voor het gebruik van de simulaties onder licentie wordt een licentievergoeding in rekening gebracht op basis van pay-per-use. Iedere keer dat de simulatie wordt ingezet wordt een licentie verbruikt. Prijzen zijn afhankelijk van het afgenomen aantal (per stuk, 4-pack or 8-pack). Het is ook mogelijk een vaste licentievergoeding per jaar af te spreken met onbeperkt gebruik van de simulatie.

"Full-service" levering aan eindklanten:

Simagine regelt voor de eindklant de licentie, game-materiaal en trainer/facilitator. Op basis van een intake wordt vastgesteld welke simulatie het best past bij de verander- en leerdoelen en wordt een scenario vastgesteld.

Sales partners kunnen we op het Leapest platform aansluiten. De sales partners leveren producten en diensten uit het Simagine portfolio aan hun klanten. Uiteraard wordt daarbij op basis van volume een verkoopmarge met de sales partners afgesproken.