(Inter)nationaal Partner programma

Simagine werkt INTERNATIONAAL samen met ITpreneurs als reselling partner. ITpreneurs heeft wereldwijd een ijzersterk partner netwerk van consultants en opleiders die onder licentie gebruik maken van ons portfolio. Zo kunnen we ons portfolio, dat in meerdere talen beschikbaar is, over de gehele wereld distribueren. Via deze link vind je verdere informatie over deze samenwerking én een ITpreneurs contactformulier. Het filmpje geeft een mooi beeld van de ITpreneurs aanpak.

Voor de NEDERLANDSE markt heeft Simagine de volgende partner programma's:

Consulting/Opleiding-partner:

Een Consulting/Opleidings-partner heeft door afsluiten van een licentieovereenkomst toegang tot ons gehele portfolio. Deze simulaties en games kunnen onder licentie worden ingezet in veranderprogramma's en opleidingen die de partner uitvoert bij haar klanten. Simagine ondersteunt en adviseert partners met het inpassen van de simulaties in veranderprogramma's en opleidingen.

Sales-partner:

Een sales partner genereert leads voor de verkoop van het Simagine portfolio. Product pagina's van de Simagine website kunnen met behulp van i-frame in de websites van de sales-partner worden geïntegreerd. Een contactformulier genereert de lead die wordt doorgegeven aan Simagine. Simagine regelt vervolgens de opvolging en de eventuele uitvoering. De sales-partner werkt op basis van overeengekomen kick-back-fees.

share